Naar hoofdinhoud Naar footer

Webinar - Hoe kun je duurzaamheid praktisch maken in de zorg?

Datum/tijd

Dinsdag 10 september 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Duurzaamheid is een actueel thema in de zorg. Dit vraagt vaak anders denken en handelen. Hierbij kun je denken aan het anders gebruiken van materialen en middelen, wat de natuur kan bijdragen aan het welzijn van onze cliënten en hoe jij en je collega’s kunnen bijdragen aan meer bewustwording rondom het thema duurzaamheid.

Tijdens het webinar op 10 september inspireren we je met mooie praktijkvoorbeelden uit de langdurende zorg. De Duurzame Verpleegkundige trapt het webinar af. Hierna delen Zorggroep Zaanstreek en Cicero een aantal praktische aanpassingen die zij in hun organisatie hebben gedaan en wat dit heeft opgeleverd. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. 

Wil je je laten inspireren over duurzaamheid in de zorg? Meld je dan aan via de aanmeldlink

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig. Daarna heb je altijd toegang tot een totaaloverzicht van alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Wat, waar, wanneer?

  • Wanneer: Dinsdag 10 september, 14.00 - 15.00 uur 
  • Waar: Online, via MS Teams 
  • Wie: Zorgprofessionals, leerlingen en stagiaires, managers, staffunctionarissen                         
  • Kosten: Geen kosten 
  • Accreditatie: Nee 

Deel deze pagina via: