Naar hoofdinhoud Naar footer

Zoek het Uit!

Gepubliceerd op: 17-06-2024

Om goede zorg te kunnen bieden hebben formele en informele zorgverleners in de langdurende zorg toegang nodig tot kennis die ertoe doet, betrouwbaar is en zo goed mogelijk aansluit bij de dagelijkse praktijk. Om dit te bereiken is het belangrijk dat praktijk, onderwijs en wetenschap nauw samenwerken. Onder de naam Zoek het Uit! brengt Vilans mensen uit de praktijk, het onderwijs en het onderzoek samen. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Want kennis maken we samen!

'Zoek het uit!'-congres

Wil je meer weten over de verbinding tussen onderzoek, onderwijs en praktijk of zoek je inspiratie? Kom dan naar het 'Zoek het uit!'-congres 2024. Meld je nu aan

Benieuwd naar eerdere congressen van Zoek het uit!? Op deze pagina vind je een verslag van eerdere edities.

Op deze pagina vind je mooie voorbeelden van samenwerkingen tussen praktijk, onderwijs en wetenschap. Maar ook vind je hier tips over hoe jij als zorgprofessional aan de slag kan met onderzoek. Of hoe je als onderzoeker beter aan kunt sluiten bij de praktijk.

Wat is kennis eigenlijk?

Kennis: het persoonlijk vermogen van professionals om een taak uit te voeren, gebaseerd op informatie, ervaring, vaardigheden en attitude (Weggeman, 2007)

Het project Sterker Samen van academische werkplaats EMB laat zien hoe waardevol de samenwerking tussen wetenschap en praktijk is voor Daan en zijn moeder:

YouTube video thumbnail

Het project Sterker Samen van academische werkplaats EMB laat zien hoe waardevol de samenwerking tussen wetenschap en praktijk is voor Daan en zijn moeder bekijk de video en lees het artikel.

Nieuws over dit project

Er is geen nieuws bij dit project

Producten bij dit project

Er zijn geen producten bij dit project.

Tips bij dit project

Er zijn geen tips bij dit project

Agenda

Er zijn geen agenda-items gevonden

Deel deze pagina via:

Onze contactpersonen bij dit project