Stel je vraag aan
onze AI-assistent
Naar hoofdinhoud Naar footer

JAIN Challenge 2025: Innovatieve oplossingen voor zorg voor mensen met dementie

Gepubliceerd op: 17-10-2024

Bij Vilans geloven we in de kracht van samenwerking. Samen kunnen we innovatieve zorgconcepten ontwikkelen die de kwaliteit van leven van mensen met dementie verbeteren. Denk aan persoonsgerichte zorg, technologie-gestuurde zorg en zorg in de buurt.

Stel de mens centraal, óók bij ontwikkeling van innovaties

Door de unieke behoeften en wensen van elke persoon centraal te stellen, bieden we zorg die écht aansluit bij het leven van mensen met dementie. Met innovatieve technologieën kunnen we zorgprofessionals ondersteunen en de zelfredzaamheid van mensen met dementie vergroten. Denk aan wearables die vitale functies monitoren of apps die het dagelijks leven vergemakkelijken. Deze zorgconcepten zorgen ervoor dat mensen met dementie in hun eigen omgeving kunnen blijven, omringd door vertrouwde gezichten.

Daarom is de JAIN Challenge 2025 zo belangrijk!

Voor wie is deze challenge?

We nodigen ontwikkelaars, zorginstellingen, bedrijven, universiteiten, studenten en experts uit om hun passie voor ehealth in te zetten en deel te nemen aan deze unieke uitdaging. Bij JAIN werken we samen aan producten die écht het verschil maken, van prototypes tot bewezen oplossingen, zodat we van elkaar kunnen leren en samen kunnen innoveren!

Doe mee aan de JAIN Challenge 2025

Dit is jouw kans om je innovatieve ideeën te delen. Met de deelname aan deze challenge krijg je de mogelijkheid om te netwerken met experts, feedback te ontvangen en bij te dragen aan baanbrekende ontwikkelingen in de zorg. Met een onafhankelijke jury selecteren we de meest veelbelovende ideeën. Samen verbeteren we de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en verlichten we de druk op de zorgverleners.

Meld je vóór 6 februari aan 2025

De pitches vinden plaats op 25 maart 2025, en de prijsuitreiking is op 15 april 2025. Vanuit JAIN wordt intensieve professionele ondersteuning gegeven bij het indienen van voorstellen, wat ook nuttig kan zijn voor toekomstige zakelijke toepassingen. Hoe eerder je indient, hoe beter je voorbereid bent!

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan